Index Vakbarát Hírportál

Garamvölgyi áll elébe a feladatnak

2011. szeptember 8., csütörtök 09:17 | aznap frissítve

Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) egykori szóvivője szívesen vállalna munkát a rendészeti kommunikációs szakterületen. Garamvölgyi azután nyilatkozott erről, hogy az Origo megírta: elképzelhető, hogy felkérik kormányzati kommunikációs feladatra.

Garamvölgyi László elmondta: húsz éve dolgozik a rendészeti kommunikáció területén. A korábbi főkapitány 2009 tavaszán mentette fel a szóvivői beosztásából, ezt követően tanított a rendészeti főiskolán. Jelenleg is az ORFK állományának a tagja. Pintér Sándor belügyminiszter nemrég azt mondta, hogy szívesen látná őt ismét a rendészeti kommunikáció területén - jegyezte meg Garamvölgyi László, hozzátéve: ő pedig örömmel térne vissza régi szakterületére.

Garamvölgyi kinevezéséről a Fidesz hajdúszoboszlói kihelyezett frakcióüléséről döntöttek.

Kormányzati források szerint már hétfőn átveheti a kormányszóvivői posztot Giró-Szász András politológus. A kormányszóvivőhöz érkező megkereséseket hétfőtől elvileg már hozzá továbbítják, aki szervezetileg a Miniszterelnökséghez tartozik majd. Giró-Szászt csütörtökön látták a Fidesz-KDNP-frakció hajdúszoboszlói ülésének helyszínén.

Rovatok