Index Vakbarát Hírportál

Elfogták a pécsi halálos késelés gyanúsítottját

2012. augusztus 22., szerda 20:48 | aznap frissítve

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának jelzésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai egy pécsi kertvárosi lakásban szerda este elfogták F. Lászlót, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombaton egy szórakozóhelyen leszúrta a 21 éves biztonsági őrt, közölte honlapján a rendőrség. A férfit előállították és megkezdték a kihallgatását.

A 41 éves, többszörösen büntetett előéletű, nagykozári F. László nemrég szabadult erőszakos bűncselekményekért kiszabott, nyolcéves börtönbüntetéséből. Szombaton kora délután a pécsi belvárosban lévő Maxi Clubban vitába keveredett a 21 éves Böröcz Dániellel, a PVSK dzsúdósával, a Pécsi Küzdősport Egyesület versenyzőjével, aki az utóbbi időben ketrecharcosként vált ismertté.

Böröcz a bama.hu információi szerint éjszakánként biztonsági őrként dolgozott a helyen és F. Lászlóval ismerték egymást. A Pécsi Napilap szerint F. László egy társasággal volt a klubban, majd amikor ők elmentek, kettesben maradt az áldozattal. Összevesztek, majd miután kibékítették egymást, az elkövető hidegvérrel hátba szúrta az áldozatot, annak a szívét találva el. F. László ezután elmenekült, Böröcz Dániel holttestét a klub vécéjében találták meg.

Rovatok