Index Vakbarát Hírportál

Autós üldözés Hódmezővásárhelyen, majd életveszélyes áramütés

2012. szeptember 5., szerda 06:41 | aznap frissítve

Részegen kezdte autóval kergetni kocsival menekülő barátnőjét egy fiatal férfi szerda hajnalban Hódmezővásárhelyen, a nő járművével végül lecsúszott az útról, és egy villanyoszlopot is kidöntött, közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset a Lévay utcában, egy kanyarban történt, a nő könnyebb sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy a fogócska előtt két nappal a nő autójáról a rendőrök levették a rendszámot, ezért barátja saját járművéről rakta azokat át a kocsira.

A baleset miatt a környéken nem volt áram, nem működött a telefon, nem volt internet és kábeltévé sem. A szolgáltatásokat délelőtt 11 óra után sikerült helyreállítani, de egy villanyszerelőt áramütés ért. A férfit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A barátnőjét üldöző férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisításának vétsége és ittas járművezetés bűntette miatt indult büntetőeljárás. Emellett bár a férfinek van jogosítványa, nem volt nála, így emiatt is eljárás indul ellene, a rendőrök ezért gondoskodtak az okmány visszavonásáról.

Rovatok