Index Vakbarát Hírportál

Egy kamionnyi mobilt loptak el Vecsésen

2012. szeptember 29., szombat 07:58

Közel egymilliárd forint értékű szállítmánnyal loptak el egy kamiont péntek délután Vecsés külterületén, de az elkövetők csak néhány óráig örülhettek zsákmányuknak, mert a rendőrök elfogták őket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

Egy magát rendőrnek kiadó ember Vecsés külterületén megállított egy mobiltelefonokat szállító kamiont, majd társaival a két kamionsofőrt fegyverrel megfenyegette, és a járművet ellopta. A két gépkocsivezetőt Ócsa erdős részére vitték, és ott hagyták megkötözve. A sofőrök nem sérültek meg.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonnal megkezdték a felkutatásukat, és a közlemény szerint néhány órán belül megtalálták az ellopott kamiont a vecsési őrs munkatársai, a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság, valamint a vecsési és üllői polgárőrség munkatársainak segítségével Budapesten, a XVIII. kerületben.

A kamion szállítmányát - több raklap mobiltelefont - akkorra már átpakolták. A nyomozók a XVIII. kerület, Lakatos utcában elfogták a 30 éves K. Pált és a 27 éves K. Péter vecsési férfit, M. Henrik 32 éves szegedi és P. István 46 éves budapesti lakost, akik a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsíthatók. A helyszínen megtalálták az ellopott, 900 millió forint értékű szállítmányt is.

Rovatok