Index Vakbarát Hírportál

Elfogták a táti kettős gyilkosság gyanúsítottját

2012. október 19., péntek 07:57 | aznap frissítve

Kábítószer hatása alatt ölhette meg édesanyját és nagymamáját a 21 éves M. Roland szerdán. A gyilkos fegyverről egymásnak ellentmondó információk vannak, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Az esztergomi rendőrök pénteken elfogták azt a 21 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint szerdán Táton megölte édesanyját és nagymamáját, közölte a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság.

További részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem árulnak el.

Szerdán kora este érkezett a bejelentés az esztergomi rendőrkapitányság ügyeletére, hogy egy családi házban holtan fekszik az ott élő 66 éves nagymama és 44 éves lánya. Az áldozatokra a feltételezett elkövető 24 éves testvére talált rá, aki nagybátyját kérte meg, hogy értesítse a mentőket és a rendőrséget.

Az elsődleges adatok szerint az áldozatokkal délután egy és három óra között végzett a gyilkos. A Blikk szerint dizájnerdrog hatása alatt állhatott, és bozótvágó késsel ölt.

A megyei főkapitányság sajtóreferense nem kívánta kommentálni az MTI értesülését, miszerint az elkövető lőfegyverrel végzett az édesanyjával, nagyanyját pedig késsel gyilkolta meg.

A Velvet a helyszínen megtudta: M. Roland elvált szülők gyermeke, a helyiek szerint a férj hagyta ott a családot. Egy nő azt mondta, hogy a fiú hétfőn érettségizett, de megbukott. A TV2 riportja szerint M. Roland gyerekként nagyon agresszív volt.

Rovatok