Index Vakbarát Hírportál

Bizarr banda rabolt ki egy juhászatot

2012. október 25., csütörtök 10:43 | aznap frissítve

Fegyveres rablók jártak egy dunaegyházi tanyán, értesült a delmagyar.hu.

Két férfi és egy nő jelent meg a juhászatban. Megverték az 63 éves apostagi állatgondozót, ezután a nő egy pisztolyszerű tárggyal megfenyegette a férfit, majd arra kényszerítette, hogy maradjon az őrbódéjéban. Ezalatt a társai tizenhét anyabirkát vittek el, majd egy zárt kisteherautóval mindhárman elhajtottak. A kár 340 ezer forint. Az állatgondozó nem sérült meg.

Most jön az elkövetők személyleírása.

Az egyik férfi 45 év körüli, erős testalkatú, 185-195 cm magas, fehér bőrű. Fehér kalapot viselt, a haja, szakálla, rövid bajusza őszes színű. A szeme kék, vékony szemöldökkel, a szája eléggé vastag, az orra pisze. A bal mutatóujján egy aranynak látszó, kocka alakú pecsétgyűrűt viselt. Fekete-fehér csíkos kötött pulóvert hordott, felirat nélkül, kék színű munkásnadrágot, nadrágszíjjal. A lábán bakancs volt. A bal kezén aranyszínű óra látszott.

A másik férfi harminc év körüli, fehér bőrű, 165-175 cm magas, csontos, beesett arcú, nagy orral, kis fülekkel. Arcszőrzete nem volt, a szája vékony, egyenes. „Mackószerű” nadrág, piros színű oldalt a lábtól a derék irányába húzódó fehér csíkkal, hozzá illő világosszürke felsővel.

A nő 27 év körüli, vékony testalkatú, 175 cm magas, fehér bőrű. Haja vörös és egészen rövid. A szája vékony, a szeme kék. A szemöldöke kék színűre volt kifestve vékonyan, egyenesen. Kezei vékonyak, a körmei színtelen lakkal voltak kifestve. A bal kezén, a gyűrűsujján volt két aranynak látszó gyűrű, az egyik karikagyűrű, a másik zöld köves gyűrű. A bal kezén egy barna szíjas női mutatós karórát hordott, ami néha zenélt. A nyakában is volt még egy aranylánc. A ruházata citromsárga női műbőr kabát, alatta piros nyakú garbó, világosszürke színű farmernadrág, amin sötétbarna szíjas öv volt, fém csattal. Középmagas sarkú fekete cipőt viselt fehér zoknival.

Rovatok