Index Vakbarát Hírportál

Munka közben fogták el az autótolvajokat

2013. április 4., csütörtök 11:54 | aznap frissítve

Autótolvajokat fogott el a rendőrség. Két férfi még február 11-én Budapesten a III. kerületi Jendrassik György utcából vitt el egy ott parkoló autót. Szemtanúk által adott információk alapján egyiküket február 22-én egy Pest megyei település elhagyatott részén fogták el. A házkutatáson a nyomozók két másik lopott járművet is találtak. Kiderült, hogy a járművek eltulajdonításával V. Zs. János, valamint B. József is gyanúsíthatók.

Őket a III. és a II. kerületi nyomozók március 22-én Pomázon az Árpád Fejedelem útján fogták el, amint éppen autót törtek föl. A rendőrség erről felvételt is készített. A tolvajoknak a lopásban segítséget nyújtó B. Bélát még aznap, Óbudán fogták el a rendőrök.

A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le. A rendőrség lopás megalapozott gyanúja miatt fogva tartásuk mellett folytat eljárást a 47 éves pomázi B. József  és a 43 éves budapesti V. Zs. János ellen. Szabadlábon védekezhet a 30 éves szentendrei Á. G. József, a 41 éves budapesti B. Béla ellen pedig lakhely elhagyásai tilalmat rendeltek el.

Rovatok