Index Vakbarát Hírportál

Ottfelejtett irata buktatta le a béna rablót

2013. május 19., vasárnap 10:42

Két óra alatt elfogták a rendőrök azt a nőt, aki május 16-án megvert és kirabolt egy idős asszonyt, a főváros XXI. kerületében, mert a támadó a dulakodás közben elvesztette egyik személyes iratát, értesült  a HavariaPress.

Május 16-án reggel azzal az indokkal jutott be egy idős asszony XXI. kerületi lakásába egy nő, hogy üzenetet akar hagyni az egyik szomszédak. Mikor a 82 éves asszony beengedte, a nő bezárta az ajtót, és rátámadt a tulajdonosra, megverte, majd különböző értékeket vitt el a lakásból. A támadás során az idős nő könnyebben sérült. A dulakodás során a rablónő elhagyta egyik iratát, így a rendőrök 2 órával később el is fogták és előállították.

A nő kihallgatása során több korábbi rablást is beismert, amit a IV. és a XIII. kerületben követett el. Mindkét esetben idős asszonyokra támadt, akiket brutálisan összevert. A rendőrség a 32 éves budapesti nőt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amiről vasárnap dönt a bíróság. Az ügyben rablás miatt indult eljárás.

Rovatok