Index Vakbarát Hírportál

Újságírókkal kerestet párt magának a 82 éves bácsi

2013. június 17., hétfő 21:21

A megyei laphoz fordult segítségért a 82 éves Kovács János, mert nagyon magányos. Mindene megvan, a sok egyéb mellett már eperfagyit is tud főzni, éppen csak a szerelem hiányzik az életéből, de az nagyon. A szoljon.hu úgy döntött, segít neki, és rövid interjút készítettek vele.

A mezőtúri ház körül kutya, macska, disznó, galambok rohangálnak, a spájzban befőttek és bor várják a vendéget.  János bácsi kétszer volt nős, de volt feleségei meghaltak. Most egy hozzáillő élettársat keres, aki 65 évesnél idősebb, tud főzni, nem "festett piros szájú, szalmakalapos" és "van rajta fogás". Járt nála egy jelentkező nemrég, de az rögtön pálinkát kért, amikor megérkezett, úgyhogy a férfi felrakta az első visszainduló buszra.

János bácsi nem fél attól, hogy most majd megrohamozzák a menyecskék, de azt mondja, ha találkozna egy kedvesebbel, az azonnal hozzá is költözhetne. Biztos benne, hogy "még ilyen idős korban is létezhet valamiféle vonzalom, erős kötődés nő és férfi között, talán még szerelem is kialakulhat idővel".

Rovatok