Index Vakbarát Hírportál

Eltűnt az orális szexes BME-jelentkezési lap

2013. augusztus 9., péntek 19:42

Leszedte a BME GTK HÖK a netről a gólyatábori jelentkezési lapot, amelyben egészalakos fényképet kérnek a gólyatáborba jelentkezőktől - írja az atlatszooktatas.blog.hu. Ma dél előtt pár perccel cserélték le a MesterGólya hivatalos honlapján a jelentkezési lapot, az új verzióban a régi szöveg helyett a semleges "A kitöltött jelentkezési lappal küldj egy fényképet is" felhívás szerepel.

A BME GTK Hallgatói Önkormányzata a portál kérdésére korábban azt válaszolta, hogy az egész alakos képek révén „könnyebb dolguk lesz a csapatokat vezető instruktoroknak”.

A jelentkezési lapban korábban volt egy úgynevezett „erkölcsteszt" is, ami az új verzióból kikerült. A teszt nem más volt, mint egy Griffor-teszt, amelynek tudományos alapja nincs, ám annál több benne a perverziók iránti érdeklődés: „ittál-e hányást, bejön-e a pedofília, fogdostak-e már orgazmusig, fürödtél-e már ellenkező nemű emberrel, használtál-e szexuális segédeszközt, maszturbáltál-e, feküdtél-e le nálad kétszer idősebb emberrel" – sorolja a kérdéseket a blog.

Kérdéseket vet fel a gyakorlat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény ismeretében is. Eszerint személyes adatokat kezelni csak az adatközlő hozzájárulásával lehet, úgy, hogy az adatokat begyűjtő fél tisztázza az adatgyűjtés célját, időtartamát és azon személyek körét, akik hozzájuthatnak az információkhoz.

Rovatok