Index Vakbarát Hírportál

Rendőrautó lángolt az M5-ösön

2013. augusztus 18., vasárnap 20:18 | aznap frissítve

Két személyautó ütközött az M5-ös autópályán a kisteleki kihajtó közelében augusztus 18-án este - írja a police.hu. A balesetben senki sem sérült meg. A helyszínre érkező rendőrautó megkülönböztető fényjelzést használva a külső forgalmi sávban állt meg. Ezt nem vette észre egy terepjáró sofőrje, és hátulról nekiütközött a szolgálati autónak, ami kigyulladt. A baleset mellett elhaladó olvasóink videón rögzítették, ahogy lángol a rendőrautó:

Lángoló rendőrautó az M5-ösön

Személyi sérülés nem történt. A rendőrség az autópályát Szeged irányába teljesen lezárta este fél tizenegyig, a kiskunfélegyházi kihajtónál érdemes elhagyni.

A Délmagyar.hu olvasó-tudósítója szerint este kilenc körül másfél órája állt az autópályán úgy, hogy a tűzoltók már eloltották a tüzet. A rendőrség szóvivője ezt azzal magyarázta, hogy a helyszín robbanásveszélyes volt, ezért nem mozdulhattak a kocsik. Az olvasó szerint a tűzoltó negyven perc után ért a helyszínre. A sort nem fordították vissza, szerint káosz volt.

Lángoló rendőrautó

A rendőrség este fél tizenegykor adott ki közleményt, hogy sikerült megtisztítani az autópálya belső sávját, így egy sávon megindulhat a forgalom az M5-ösön a kisteleki kihajtónál.

A rendőrség kéri, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Rovatok