no

Index Vakbarát Hírportál

Széles Gábor bepereli Gyurcsány Ferencet

2013. október 12., szombat 22:38

Gyurcsány Ferenc pénteken azt írta a Facebookra, hogy Széles Gábor régebben megkereste őt, és arról kérdezte, hogy a lánya vagy menye megkaphatná-e az MTV2 frekvenciáját. Széles szerint Gyurcsány hazudik, amit az is bizonyít, hogy az MTV2-nek nincs is frekvenciája.

Gyurcsány Ferenc tegnap délután írt egy posztot a Facebookra: ebben a Békemenetet kritizálta, aminek a szervezésében Széles Gábor is részt vett. Gyurcsány felemlegette, hogy Széles régebben találkozót kért tőle, ahol azt kérte, hogy a lánya vagy menye hadd kapja meg az MTV2 frekvenciáját.

Széles szintén a Facebookon válaszolt a volt miniszterelnök bejegyzésére. Azt írja, aki ekkorát hazudik vele kapcsolatban, annak az elmebaj komoly stádiumában kell lennie. Széles leszögezte, hogy minél hamarabb, remélhetőleg már hétfőn kártérítési pert fog indítani Gyurcsány ellen.

Legfrissebb, szombat esti bejegyzésében Széles azt is leírta: Gyurcsány hazugságát bizonyítja az is, hogy az MTV2-nek nincs frekvenciája, mivel nem földi sugárzású adó.

Rovatok