Index Vakbarát Hírportál

Drogos politikus is járt Keleti Györgyihez

2013. december 4., szerda 06:56 | aznap frissítve

Ismert celeblányokkal, prostikkal csalta a feleségét egy ellenzéki politikus, írja a Blikk. A lap Keleti Györgyi hamarosan megjelenő könyvéből idéz. A korábbi honvédelmi miniszter lányát prostitúció elősegítéséért ítélték felfüggesztett börtönre Olaszországban. 

A botránykönyvben nem szerepel a politikus neve. Annyit lehet megtudni róla, hogy gyönyörű feleségét prostituáltakkal, manökenekkel és szeretőkkel csalta eldugott belvárosi lakásokban és külföldi munkának álcázott kéjutazásokon, az egyik sorozatsztárhoz pedig esténként az ablakon át mászott be hónapokon keresztül. A könyv szerint egy alkalommal Keleti Györgyi is engedett neki és ő is lefeküdt vele. 

Tudtam róla, hogy szereti az italt, a kokaint, hogy valaha férfiakkal is volt intim kapcsolata, hogy a fiatal és szép nők épp olyanok neki, mint a kábítószer. De van valami, amit még a gyors kielégülésnél is jobban szeret: a pénzt. Ha éppen nagyot kaszált egy üzleten, mindig meglátogatta valamelyik prostimat, szex előtt felszívott egy csík kokaint, és utána önkívületi állapotban volt velük. Gyakran megütötte őket, de soha nem bántotta annyira, hogy nyomot hagyjon a nőn.

Rovatok