Index Vakbarát Hírportál

Horváth Csaba NEM szokta kihúzni a szemöldökét

2014. január 31., péntek 19:38

Tarlós István szerint viszont igen. Utánajártunk, mi van a beszólás mögött: Horváth Csaba azt mondja, hogy Tarlós István azt mondja, hogy egy évekkel ezelőtti találkozás a fiúvécében.

Azt kéne felvenni, amikor kihúzza a szemöldökét a férfi mosdóban

– mondta szerdán Horváth Csaba szocialista főpolgármester-jelöltre célozva Tarlós István, tovább gazdagítva a kettejük közötti oda-vissza beszólogatások amúgy is hosszú és vicces listáját.

Budapest vezetője azon akadt ki, hogy az MSZP-sek egy kamerát állítottak fel vele szemben a Fővárosi Közgyűlés ülésén, hogy ezzel vegyék fel, amikor kijön a sodrából. A szemöldökös megjegyzésre a szocialisták akkor nem reagáltak, de szerencsére Horváth Csaba ott volt a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) csütörtöki rendezvényén, amikor is meg tudtuk kérdezni erről a furcsa beszólásról.

A felvételt 18 év alattiak is nyugodtan megnézhetik – sajnos a rendszer túl szigorú volt, amiért az „erotika″ címkét is hozzáadtuk a videóhoz.

Tarlós Horváth Csabát figyeli a férfi mosdóban?

Horváth Csabát sem kell félteni: az Indexnek adott interjújában nemrég azt mondta, Tarlós az összes kéz- és lábujját megnyalná, ha úgy nézne ki, mint most Demszky Gábor. Tarlós István egyébként nem csak kihívóját szokta froclizni, kedvelt célpontja Vitézy Dávid is, akinek legutóbb a túl bonyolult és túl hosszú leveleire panaszkodott.

Ki nyaljon meg mit?

  • 1039
    Hadd ne kelljen leírnom
  • 560
    Horváth Csaba a szemöldökét
  • 333
    Tarlós István az összes lábujját

Rovatok