Index Vakbarát Hírportál

Whiskyt dézsmált egy klubban a részeg Stohl

2014. február 15., szombat 11:34 | aznap frissítve

Biztonsági őrök dobták ki péntek hajnalban a Liget-Clubban pénz nélkül bulizó Stohl Andrást, miután a szórakozóhely lezárt VIP-részlegében önkényesen kibontott egy üveg whiskyt és pár doboz energiaitalt. A börtönviselt színészt állítólag a biztonsági kamerák buktatták le, a bulvárlapnak nyilatkozó szemtanúk szerint pedig már eleve ittasan ment érkezett meg a klubba:

A belépéskor a fizetendő 1200 forintot nem tudta kifizetni, mondván, hogy nincs nála készpénz, csak kártya. Így beengedték ingyen.

Ruhatárra sem volt pénze, így kabátban bulizott. Elég feltűnő jelenség volt, sok fiatal ment oda hozzá, hogy közös képet készítsen.

Hajnali fél háromkor felment a lezárt emeleti VIP-részbe. Odament az egyik pulthoz, majd whiskyt töltött, és a fiókokból energiaitalokat szedett elő. Balszerencséjére a helyiség be van kamerázva, így azonnal felrohant két biztonsági ember, és ráordítottak: Hát te meg mit csinálsz!?

Stohl András elismerte a történteket:

A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak kártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat.

Rovatok