Index Vakbarát Hírportál

Elfogták a fideszes önkéntes fojtogatóját

2014. április 2., szerda 15:39

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint megtámadott, fojtogatott és leütött egy fideszes önkéntest szerdán Csepelen.

Mint azt mi is megírtuk, Ábel Attila, a Fidesz csepeli szervezetének elnöke azt írta, hogy

„ma délelőtt 11 órakor hátulról megtámadták, fojtogatták és leütötték a csepeli Fidesz egyik önkéntesét. A támadás abban az épületben történt, ahol a csepeli MSZP irodája és kampányközpontja működik."

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére annyit közölt: a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Károly József 55 éves budapesti lakost a rendőrség elfogta, az esettel kapcsolatban a körülmények tisztázása még folyamatban van.

Ábel Attila szerint az aktivista Orbán Viktor levelét szerette volna bedobni egy postaládába, amikor egy férfi hátulról elkapta a torkát, fojtogatni kezdte, majd leütötte.

Takács Krisztián, a szocialisták csepeli önkormányzati képviselője azt mondta, teljes mértékben elhatárolódnak az esettől, a csepeli MSZP tagjai nem ilyen agresszívek. Kijelentette, hogy a támadó nem tagja pártjuknak, és nem is aktivistájuk.

Rovatok