Index Vakbarát Hírportál

Kislánya előtt mészárolta le élettársát

2014. május 7., szerda 09:27

B. Jenőnek és élettársának a viszonya sosem volt éppen felhőtlen: a nő többször is megcsalta, és az is előfordult, hogy szétköltöztek, majd újra kibékültek. Aztán tavaly december elején ebéd közben a nő egy szerencsétlen megjegyzést tett, mire B. Jenő egy konyhakéssel közös kislányuk szeme láttára hatszor nyakba szúrta. A nő a helyszínen elvérzett.

A büntetett előéletű, 36 éves B. Jenő korábban is többször féltékenykedett a nővel, akivel csak öt éve éltek élettársi kapcsolatban, de közös gyermekük már 13 éves. B. a veszekedéseik során többször bántalmazta is a nála hét évvel fiatalabb élettársát. 

A pár tavaly december elején éppen kibékült, és lányukkal együtt látogatóba mentek B. szüleihez Kömlőre. Itt hármasban ebédeltek a ház egyik szobájában, amikor ebéd közben felmerült, hogy B.-nek hamarosan börtönbe kell vonulnia, mire az élettársa megjegyezte, nem biztos, hogy hűségesen fog rá várni. Erre a közepesen ittas B. dühbe gurult, kiment a konyhába, ahol megragadott egy nagy konyhakést, majd a szobába visszatérve hatszor nyakon és tarkón szúrta a nőt. Közös kislányuk közben mindvégig a szobában volt.

Tettét látva B. lehiggadt, és megpróbálta különböző rongyokkal csillapítani a vérzést, de már nem tudta megmenti az élettársát, akinek az egyik nyakcsigolyáját is eltörte a késsel, és a gerincvelőjét is átmetszette.

Rovatok