Index Vakbarát Hírportál

Közös fürdőzést ígértek az idős bácsinak

2014. május 22., csütörtök 15:48

A rendőrök három órán belül elfogták azt a négy zalaegerszegi nőt, akik május 21-én 11 óra körül a buszpályaudvarhoz közeli presszóban megismerkedtek egy 86 éves celldömölki férfivel - írja a Police.hu.

Az idős bácsit intim kapcsolat reményében egy lakásba csalták fel, ahol az egyikük közös fürdőzést ígért, majd fehérneműre vetkőzve terelte el a férfi figyelmét, miközben a másik nő a zakójából több mint százezer forintot és valutát vett ki. Ezután a férfit elküldték, de ekkor már észrevette, hogy a pénzét ellopták.

A megszerzett pénzzel az egyik asszony fia egy pénzváltóba ment, ahol forintra váltotta a valutát, majd egy ismerősük lakásán éppen a pénzosztás közben fogták el őket a rendőrök. A nyomozók a pénz egy részét az egyik nő alsóneműjében találták meg. A négy nőt a rendőrök előállították. A bűncselekményt csak egyikük ismerte el.

Csoportosan elkövetett kifosztás miatt indítottak eljárást a 38 éves F. Izabella, a 41 éves K. Gyöngyi, a 46 éves K. Tímea és a 60 éves Sz. Kamilla Bernadett zalaegerszegi lakosok ellen, akiket a zalaegerszegi nyomozók őrizetbe vettek.

Rovatok