Index Vakbarát Hírportál

Nagyon durvulnak Gyömrőn

2014. június 20., péntek 21:24

Guminővel illusztrálta a HírtTV Célpont című műsorának két munkatársa a gyömrői polgármester kokainozós szexképeiről szóló anyagát a település főterén.

A Gyenes Levente, aki egyben a  Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke, és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke, valamint a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja, tagadja a kompromittáló képek valódiságát.

Nem sokkal a műsor után a két HírtTV-st a település gerillakampányában a nép ellenségének kiáltották ki – írta a Vastagbőr blogja. (Magáról a guminős oknyomozásról a blog itt ír bővebben.)

A két újságírót névvel, fényképpel plakátolták ki a város oszlopaira. Hasonlót talán csak Hódmezővásárhelyen lehetett látni, három éve. Akkor a várost vezető Lázár János fizetett hirdetésben közölte annak a két személynek a nevét, telefonszámát, lakcímét, akik nyilvánosságra hozták azt a hangfelvételt, amelyen Lázár János elhíresült kijelentése hallható, miszerint mindenki annyit ér, amennyije van. 

Rovatok