Index Vakbarát Hírportál

Döglött egerek bűzlő tetemével kapta vissza lefoglalt luxuskocsiját

2014. július 8., kedd 08:24

Beperelte a rendőrséget és egy zalaegerszegi céget az az asszony, aki lefoglalt autóját úgy kapta vissza, hogy abban döglött egerek bűzölögtek - írja a Blikk.

Inoka Gyöngyi fekete BMW-jét azért vitték el a nyomozók, mert azt gondolták, lopott, de miután 3 évvel később kiderült, hogy nincs köze semmilyen bűncselekményhez, visszaszolgáltatták az asszonynak. Az autóra azonban alig ismert rá, ugyanis

a rágcsálók semmit nem kíméltek: a sebváltó bőrhuzatát szétcincálták, a műszerfalat, a kárpitot és a vezetékeket megrágták, a lámpákban pedig azóta is ott áll az egérürülék.

A nő szerint döglött egerek is voltak a kocsiban, és majdnem egy vödörnyi ürüléket lapátolt ki belőle. Azt mondja, nincs az az illatosító, ami el tudja nyomni azt a bűzt, ami az autóban van.

A rendőrség által kirendelt szakértő szerint hárommillió forintnyi kár történt az autóban. Ennek ellenére a rendőrség először csak 500 ezer forintos kártérítést fizetett volna ki, majd azt ajánlották fel, hogy megvásárolják az autót.

Inoka Gyöngyi viszont ragaszkodik ahhoz, hogy olyan állapotban kapja vissza a kocsiját, ahogyan azt a nyomozók elvitték, ezért beperelte az ORFK-t és azt a zalaegerszegi céget, akinek telephelyein az autó parkolt.

A Blikk megkereste a Zala Megyei Rendőrfő-kapitányságot is az ügyben, de egyelőre nem kaptak választ kérdéseikre.

Rovatok