Index Vakbarát Hírportál

Gyűjtést szerveznek az alcsúti juhásznak, akinek tönkretették a földjét, miután Felcsút szomszédságában ellenzéki jelölt lesz

2014. július 8., kedd 13:14 | kilenc éve frissítve

Hétfőre virradóra valaki egy kombájnnal lerombolta Váradi András alcsúti juhász földjét, miután az Együtt-PM bejelentette, az RTL Klub pedig tudósított róla, hogy őt indítják polgármesterjelöltként a Mészáros Lőrinc vezette Felcsút mellett fekvő Alcsútdobozon. Az Együtt szerint egy „helyi oligarcha″ embereit látták a helyszínen, a 100 ezer forintos károkozás pedig Váradi megfélemlítését szolgálja.

A párt kedden bejelentette, hogy gyűjtést szervez jelöltjük részére, akinek nagy terhet jelent a százezres kár, és várnak minden, akármilyen kis összegű támogatást.  

A közlemény szerint Váradit

az eset nem tántorította el attól, hogy polgármesterjelöltként szembeszálljon a helyi oligarchákkal, akik Orbán Viktor barátaiként úgy gondolják, hogy bárkivel, bármit megtehetnek, mindent megszerezhetnek és mindenkin uralkodhatnak.

Váradi korábban a baloldali pártok országgyűlési kampányfilmjében is szerepelt, melyben elmondja, földjét „egy messziről jött fideszes″ kapta meg, és bár felajánlotta neki, hogy kap tőle munkát, de ő nem akart a cselédje lenni.

Ez itt az én földem!

Rovatok