Index Vakbarát Hírportál

Veszekedés után halálra gázolta feleségét

2014. július 25., péntek 10:56

Halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség egy tárnoki férfi ellen, aki tavaly tavasszal egy családi veszekedés hevében a házuk udvarán halálra gázolta a kocsija mögé fekvő feleségét, adta hírül az MTI. 

A vádirat szerint a férfi tetemes mennyiségű vodkát és sört ivott, majd heves vitába bocsátkozott a feleségével. A veszekedés odáig fajult, hogy a nő késsel támadt a férjére, aki azt elvette tőle, majd beült a házuk udvarában álló autójába, és magára zárta a kocsi ajtaját. A nő sikertelenül próbálta kinyitni az autót, és az ablakon is hiába kopogott, a férfi beindította a motort és menni készült.

A feleség, hogy megakadályozza férje távozását, a gépkocsibeállón álló kocsi mögé feküdt. Férje tolatni kezdett, keresztülhajtott a nőn, és mintegy négy méteren át vonszolta magával. Bár a férfi érzékelte a gázolást, nem állt meg. Kitolatott az utcára és elhajtott a helyszínről. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása után meghalt.

Rovatok