Index Vakbarát Hírportál

Sarka Katát is megtámadta a combinós gyilkos

2014. augusztus 1., péntek 16:13 | aznap frissítve

Emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség annak kapcsán, hogy pénteken dél körül egy idős nőt ütött el a 4-es, 6-os villamos a Margit híd budai hídfőjénél.

Az eddigi információk szerint A. Áron Gergely a megállóban megrúgott egy ott várakozó idős hölgyet, aki emiatt a villamos elé esett. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt – írta a Police.hu.

Írjon, ha tud valamit!

Ha éppen arra járt a gyilkosság idején, látott vagy hallott valamit, írjon nekünk a tema@mail.index.hu e-mail címre!

Az utasok a helyszínen visszatartották a 41 éves férfit,

akit a Készenléti Rendőrség kiérkező járőrei elfogtak.

Combino alá löktek egy idős hölgyet

Egy éppen arra járó olvasónk arról számolt be, hogy le kellett emelni a villamos első lökhárítóját, de többet a mentősök és a rendőrök miatt nem látott.

A rendőrség várja annak az utasnak a jelentkezését, aki a férfit a helyszínen visszatartotta.

Az érintett jelentkezhet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számon, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előbb is forró volt a helyzet

„Nem sokkal a tragikus eset előtt láttam az illetőt.

Már akkor forró volt a helyzet, egy családos apukát rángatott a gyerekei előtt.

Sajnálom, hogy akkor nem kapott egy észhez térítő pofont” – írta egy olvasónk.

Tavaly Sarka Katára támadott

„Áron, aki ezt a nénit megölte, a gimnáziumban barátom volt. Aztán lassan megőrült. Mindenki próbált neki segíteni, de nem lehetett. Kényszergyógykezelni se lehetett. Ide, a Facebookra is írtam róla, hogy nem igaz, hogy nincs erre megoldás” – írta a Facebookon Skrabski Fruzsina. A Biszku-filmmel ismertté vált dokumentumfilmes szerint Áron

„évek óta hajléktalanként élt, belekötött az emberekbe, volt börtönben többször, hozzánk néha becsengetett.

Ma pedig megölt egy embert. Miért kellett ezt megvárni? Miért nem lehet az ilyen embereket kezeltetni? Annyira fáj, hogy ez a tragédia megtörténhetett és nem tudtam tenni semmit” – írta a dokumentumfilmes, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy Áron – aki szerinte azonos a mostani emberölés gyanúsítottjával –

tavaly a Komjádi uszodánál megtámadta Sarka Katát, az egykori szépségkirálynőt.

A Combinónál történt emberölés gyanúsítottja A. Áron Gergely a rendőrség szerint most 41 éves. A Sarkát megtámadó A. Áron a Bors tavalyi cikkében 40 éves volt.

Betört és a padlóra vizelt

Egy magyarországon élő külföldi olvasónk elmondása szerint nem csak a tragédia közelében járt pénteken, de hat évvel ezelőtt már célpontja is volt A. Áronnak.

„Hat évvel ezelőtt, amikor elöszőr itt laktam, otthon voltam a fiammal és hallottam, hogy valaki bejött a lakásba. Ő volt. Rápisilt a parkettára, mondta, hogy majd visszajön megerőszakolni, aztán elfutott (én utana, kiabálva). Feljelentest tettem a rendőrségnél. Eljött két rendőr, viszont fel sem voltak hajlandók jönni a lakásra, lent cigiztek és megírták a beszámolót.

Kérdezték, ugye, sötét bőrű volt az illető? Mondtam nem, fehérbőrű, ugyanúgy mint Önök. Ennyi.

Azóta is gyakran láttam őt a környéken...tudom hogy már börtönben ült lopás miatt, drogos, egyszer betört egy üvegajtót a Bem mozinál...Mindig vagy megrongált valamit, vagy zaklatott valakit...érthetetlen számomra, miért nem tudnak a rendőrök intézkedni ilyenkor“ – írta olvasónk, aki akkor ért a peronra, amikor megtörtént a tragédia.

„ Láttam, hogy folyamatosan szólt a sofőrnek, hogy vissza kellene tolatnia a villamossal. Azonnal eszembe jutott, hogy ő követett el valamit.”

Rovatok