Index Vakbarát Hírportál

A Nagy Magyar Gyíkemberhatározó

2014. augusztus 5., kedd 11:57

Néhány dinoszaurusz túlélte az özönvizet, belőlük fejlődtek ki az alakváltó gyíkemberek, akik napjainkban is irányítják a világot. Azt már tudjuk, hogy kik a reptiliánok a világelitben, de vajon kik itthon? Orbán? Simicska? KGBéla? És ki a gyíklény a Zsindexben? Döntse el Ön!

Figyelem: cikkünk a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz. Az összeesküvés-elméleti napra készült többi cikkünket itt találja. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük ide.)

65 millió évvel ezelőtt kihaltak a dinoszauruszok, legalábbis a manipulatív, burzsuj, komprádortudomány ezt próbálja elhitetni velünk, de mi tudjuk, hogy nincs így. Az őshüllők közül egy-két faj ugyanis túlélte a bolygónkat sújtó csapásokat, és a vízben, valamint a föld alatt átvészelték a nehéz időket.

Az özönvíz, jégkorszak, meteorbecsapódás túlélése azt is eredményezte, hogy a legjobb képességű dinoszauruszok tovább pallérozhatták parádés szkilljeiket, hogy kifejlődjenek belőlük az okos gyíkok (Smartasaurus), akik a Nibururól érkező idegenekkel pánszexuális kapcsolatba lépve megalkották a tökéletes reptiloid humanoidot, az emberszerű alakváltó gyíkot.

Ha valaki egy szuperképességű Isten, akkor nem véletlen, hogy előbb-utóbb a világ vezetője lesz. Így történt a gyíkemberekkel is, akikről ma már bizonyított, hogy fontos pozíciókat töltenek be a globális elitben. Például: II. Erzsébet angol királynő, Barack Obama amerikai elnök + a testőre, Mario Balotelli olasz futballista, Mark Zuckerberg internetguru, és még sokan mások.

A gyíkemberek a magyar közéletbe is beszivárogtak, létezésük már bizonyított, viszont egyelőre nem tudni, kik is pontosan a reptiliánok a hazai elitben. Az alábbi "emberekről" sokat lebegtették már, hogy esetleg gyíkemberek, a döntés most az Önök kezében van . Akikről kimondják, hogy Reptiliánok, azoktól rá fogunk kérdezni, bár úgyis hazudni fognak.

Orbán Viktor

Adja magát, hogy az ország legbefolyásosabb embere gyíklény legyen. Erről árulkodnak a miniszterelnök néhány éve megjelent sűrű nyelvcsapásai is, úgyhogy simán lehet, hogy Orbán már nem is az az Orbán, aki még gyerekként volt, hanem egy forróvérű alakváltót tisztelhetünk benne.

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

     

Simicska Lajos

A gyíkemberek szeretnek rejtőzködni, a vélhetően reptilian miniszterelnök egykori szobatársa pedig nagymestere ennek. Nincs kizárva, hogy a Bibóban kapták el egymástól a gyíkembervírust, és az sem, hogy a Közgép áll a titokzatos chemtrail mögött, amivel szolganéppé teszik a magyarokat.

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

Vona Gábor

A Jobbik elnökén minden gyanús. A szeme, a szája, az orra, a füle, a mimikája, na meg tudják mit mondott, amikor meghívták a Nemzetbiztonsági Bizottság zárt ülésére? Hogy örömmel vesz részt rajta! Naná, egy gyíklény hülye lenne kihagyni egy ilyen titkos találkozót, szerintem még mindig dörzsölni a farkát.

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

Lendvai Ildikó

Egyes tudományos elméletek szerint a dinoszauruszok az MSZP-ben élték túl az ősidők katasztrófáit, Lendvai Ildikó pedig az őshüllők és a niburui alienek nászából született egyik első magyar gyíkember. Bónusz: a vörös szegfű a Xihomaipei intergalaktikus mitológiában gyíkfarkat jelent. 

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

   

Rogán Antal

Miről lehet felismerni egy gyíkembert? Például az üveges, úgynevezett pszichopata-nézéséről, amiben a Fidesz gyíkfrakcióvezetője verhetetlen. Ráadásul Rogán a Pasa Parkban melengeti tojásait, ahol a városi pletyka szerint a legsűrűbb a gyíkemberpopuláció, Rogán pedig egyenesen a helyi gyíkkirály!

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

Stefka István

Ő a kevésbé ismert gyíkemberek közé tartozik, pedig a Magyar Hírlap főszerkesztőjeként, és a CÖF egyik alapítójaként rendkívül befolyásos pozíciókban van, ahogy a gyíklényektől megszokhattuk. De ha mindez nem lenne elég, mutatunk róla egy fotót, ami divatosan fogalmazva: megszólal!

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

Selmeczi Gabriella

Az alakváltás nagyasszonya olyan transzformációkon ment keresztül az elmúlt években, mint senki más. A szemünk előtt zajlik a Gyíkembertörténelem, és nincs kizárva, hogy Selmeczi Gabrielláról egyszer lehull a műbőr, és megmutatkozik önnön pikkelyes valójában.      

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

Kovács Béla

A gyíklények általában titokban próbálják tartani gyíkügynök tevékenységüket, KGBéla viszont még a látszatra sem ad, és   nyíltan csúszik-mászik   a szintén reptiloid Putyin irodája és a Kossuth téri gyíkparadicsom között.      

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

Vadai Ágnes

Vadai a DK Gyíkember tagozatának elnökeként kezdőzetlen őszintéséggel tárja a világ elé nap mint nap, hogy bizony egy reptilián. A demokraták matrónája szoknyája mögül olyan gyíknagyágyúk bújtak már elő, mint Molnár Csaba, vagy Szarvas Koppány Bendegúz. Gyík legyen a talpán, aki nem nyom rá egy igent.

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

G. Fodor Gábor

Ő az, akire nem is kell rásütni a háttérember bélyegét, hiszen a háttérhatalmak jegyében született a gyíkemberek évében. Ha ez nem lenne elég, a sulis farsangokon általában hétköznapi outfitben jelent meg, mégis mindenki tudta, hogy gyíknak öltözött.

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

Dezső András

A reptiliánok természetesen az olyan, nyíltan a zsidók által pénzelt médiumok szerkesztőségeiből sem hiányozhatnak, mint a fő népbutító, hazugsággyáros Zsindex. Dezső András két méterre ül tőlem, mégis bármikor képes belenyalni a fülembe. Véletlen? Nem hinném!

Gyíkember?

  • 12721
    Igen
  • 1858
    Nem

Illusztrációk: szarvas / Index

Rovatok