Index Vakbarát Hírportál

Kolbásszal hált egy férfi Tatabányán

2014. augusztus 15., péntek 09:24

Csak a tettes által hagyott nyomokat kellett követniük a tatabányai rendőröknek május 15-én, miután bejelentettek egy betörést: egy, a városhoz közeli birtokról tűnt el több kilogrammnyi vadhúsból készült kolbász, sonka, szalonna valamint pár üveg bor és pálinka. Abból következtetve, ahogy a férfit később a lakásán megtalálták, ezek nyomok elszórt kolbászdarabkák lehettek.

A tolvaj az ablakot betörve jutott be a melléképületbe, azon keresztül pakolta ki az élelmiszert. Később, amikor a rendőrök bekopogtattak D. Gábor lakásán, a férfi egyik kezében egy kolbásszal, másikban egy üveg borral nyitott ajtót, majd tagadta, hogy bármiről tudna. A rendőrök átkutatták a házat, ahol kolbászdarabkákat találtak, „melyeket felismert tulajdonosuk" − írja a police.hu. A képek szerint még a takaró alatt is kolbász volt.

A férfit a tatabányai rendőrségen gyanusítottként hallgatták ki, majd lopás miatt folytattak eljárást ellene, amit augusztus 14-én befejeztek, és vádemelési javaslattal küldték meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Rovatok