Index Vakbarát Hírportál

Ipkovich már leadta az ajánlásokat

2014. augusztus 26., kedd 11:26 | aznap frissítve

Már leadta a szükséges mennyiségű ajánlást Ipkovich György, az Éljen Szombathely! Egyesület, az MSZP, a DK, az Együtt és a Szolidaritás Mozgalom közös polgármesterjelöltje, írta közleményében az MSZP szombathelyi szervezete.

A szombathelyi önkormányzati választás hozhat meglepetéseket. A kokainbotrány miatt meggyengült helyi Fidesz a 2010-ben nyertes jelöltjét, dr. Puskás Tivadart indítja a várost 2002 és 2010 között vezető, a még ellenfelei által is elismert MSZP-s Ipkovich György ellenében.

Puskásról korábban azt rebesgették, hogy visszavonul, és valamelyik helyettese indul helyette 2014 őszén, ám a potenciális utód fideszes alpolgármester, Lazáry Viktor még a Fidesz-tagságát is kénytelen volt felfüggeszteni, miután a helyi MSZP nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen egy rá meglehetősen hasonlító férfi fehér port szippant az orrába. A felvételről hamarosan kiderült, hogy egy hajó fedélzetén, egy fideszes csapatépítő bulin készült, a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai pedig meg is találták a drog nyomait a hajón.

Szombathelyen az LMP és a Jobbik is indít majd polgármesterjelöltet.

A 23 megyei jogú város polgármesteri pozícióiért folyó küzdelemről itt olvashat bővebben>>>

Rovatok