Index Vakbarát Hírportál

Ön ajánlotta Tarlóst a Civil Összefogásnak? Jelentkezzen!

2014. szeptember 9., kedd 08:58

"Nagyszámú budapesti polgár javaslata és megkeresése alapján a CÖF-CÖKA úgy döntött, hogy a főpolgármester-jelöltek közül Tarlós Istvánt támogatja." Vagyis a függetlenségére sokat adó civilszervezet osztott-szorzott, és végül úgy döntött: a Fidesz által támogatott jelöltet favorizálja. Ez derül ki a mai sajtótájékoztatójuk meghívójából.

Tudják, a Civil Összefogás az a szervezet, amelyik békemeneteket szervez a kormány támogatására, megvédi a támadásoktól az Orbán-kormány minisztereit, lejárató plakátkampányt indít a baloldali politikusok ellen a fővárosi buszokon. Egy ügyet azért találtunk, amikor nem értettek egyet a kormánnyal: a volt III/II-es Tasnádi László rendészeti államtitkárrá történő kinevezése nekik is sok volt.

Arra kérjük olvasóinkat, hogy jelentkezzenek azok a budapesti polgárok, akik a Civil Összefogásnak személyesen, levélben vagy telefonon ajánlották Tarlós István jelöltségét, és mondják el nekünk, miként zajlik egy ilyen folyamat. Válaszukat a tszenesi kukac mail.index.hu címre várjuk.

Rovatok