Index Vakbarát Hírportál

Vona Gábor ügynöktelenítené a pártokat

2014. szeptember 30., kedd 12:18

Az illetékes hatóságok a lehető leghamarabb vizsgálják ki Kovács Béla ügyét, és ha vannak bizonyítékok ellene, tárják azokat a magyar társadalom elé! – szólított fel Vona Gábor, a Jobbik elnöke kedden Szegeden.

Higgyék el, mi lépni fogunk, a Jobbikban nincs helyük ügynököknek

– mondta Vona Gábor a párt szegedi kampányrendezvényén újságíróknak. Kijelentette, egyetlen magyar pártban sincs helyük ügynököknek, ezért a Jobbik azt javasolja, „ügynöktelenítsük” Magyarországon a pártokat, az MSZP-t és a Fideszt is.

Akármilyen ország ügynöke az illető személy, akár orosz, akár amerikai, akár izraeli, ki az ügynökökkel a magyar pártokból!

Úgy értékelte ugyanakkor, hogy Kovács Béla jobbikos EP-képviselő ügye „nagyon sántít”,  szerinte mindig a választások előtt néhány nappal próbálnak ezzel nyomást gyakorolni a Jobbikra.

Az Index múlt héten írt Kovács Béla jobbikos EP-képviselő életéről tényfeltáró cikket. Eszerint Kovácsot nem a vér szerinti szülei nevelték, feleségének párhuzamos házasságai voltak, és családjuk életében az egyik összekötő kapocs az orosz titkosszolgálat, a KGB volt.

Rovatok