Index Vakbarát Hírportál

Vigyázat, támadnak a mínuszok!

2014. október 26., vasárnap 17:03

A jövő héten csak néhol lehet egy kis eső, a szél is jellemzően mérsékelt marad, de ezzel együtt is többfelé várható fagy, néhol akár mínusz 4 Celsius-fokig is hűlhet a levegő.

Az OMSZ szerint hétfőn délelőtt szinte mindenütt feloszlik a felhőzet, csupán nyugaton maradhatnak felhős körzetek, csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 4 fok között alakul, északon és keleten valószínű a fagy. A legmagasabb hőmérséklet 9-14 fok között várható.

Kedden az ország nagy részén túlnyomóan napos idő várható, de elsősorban a Dunántúl nyugati részén tartósabban megmaradhat az alacsony szintű felhőzet. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 9-14 fok között alakul.

Szerdán a ködfoltok megszűnése után változóan felhős időre lehet számítani, és keleten kialakulhat kisebb eső. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok lehet. Nappal 8-13 fokig melegedhet a levegő.

Csütörtökön hasonló idő lesz, csapadék nem várható. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 9-14 fok között alakul.

Rovatok