Index Vakbarát Hírportál

Orosz volt az egyik órabolti rabló

2014. november 24., hétfő 23:24

A rendőrség azonosította az egyik férfit, aki részt vett a szombati, Andrássy úti óraboltrablásban, olvasható a Police.hu-n.

Mint azt mi is megírtuk, a Hublot luxusórákat árusító üzletbe fél tizenkettőkor mentek be a rablók, akik nem viseltek maszkot.

Súlyosan bántalmazták az üzlet alkalmazottait is, akiket a tűzoltóknak kellett kiszabadítani. Ketten megsérültek, egyikük, a biztonsági őr súlyosan, ő fejsérülést szenvedett. Az üzletben több vitrin üvegét betörték, kirámolták belőlük az órákat, majd elmenekültek. Azt nem tudni, hogy mennyit vittek el a luxusórákból. A rendőrség vasárnap négy elkövetőre adott ki körözést.

Legújabb közleményük szerint egyiküket, a 48 éves orosz Andrej Olegovics Visnyakovot a nyomozók azonosították, vele szemben - országos körözésének elrendelése mellett - előterjesztést tesznek az illetékes ügyészség felé a nemzetközi elfogatóparancs kibocsátására is.

Négyből egy azonosítva - videóval, fotókkal frissítve!

Andrej Olegovics Visnyakov átlagos testalkatú, 165-175 centiméter magas, szögletes fejformájú, ősz hajú, ráncos arcbőrű, rövid, ősz bajuszt viselő férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű, bőr baseballsapkát és barna keretű, feltehetően dioptriás szemüveget, szögletes orrú, fekete bőr cipőt, fekete nadrágot, fekete, zakószabású bőrdzsekit és magas nyakú, szürke színű, kötött garbót viselt. A támadáskor egy vállon átvethető, kék színű sporttáska volt nála.

Rovatok