Index Vakbarát Hírportál

Hogyan vágjon vissza a magyar diplomácia a neofasiszta diktátorozásért?

2014. december 3., szerda 09:40 | aznap frissítve

John McCain republikánus szenátor, 2008-as elnökjelölt neofasiszta diktátornak nevezte Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét. Soha ilyen jelentős politikustól ennyire kemény jelzőt nem kapott még a kormányfő. Egyértelmű, hogy ezt az inzultust nem lehet szó nélkül hagyni! És ahogy a magyar kormánytisztviselők amerikai kitiltására reakcióként állítólag a magyar külügy meg már amerikaiak kitiltását fontolgatja, most sem kellene visszafognunk magunkat. Szavazzon, kit és mivel sértsünk meg úgy jó magyarosan!

Mit vágjunk oda válaszul a jenkiknek?

  • 3297
    Verik Magyarországon a feketéket? Nem! Fergusonban viszont le is lövik őket. Vita lezárva!
  • 2867
    Az Egyesült Államok élén egy drogos néger áll. Ő maga ismerte be, hogy szívott. Egy ilyen alakot nálunk még V. kerületi polgármesternek se választanának meg. Szóval kuss!
  • 2182
    Az egy dolog, hogy egy szappanopera-producert neveztek ki nagykövetnek Budapestre, na de hogy egy nőt? Nem fenyegetés, csak egy jó tanács Colleen Bellnek: jobban teszi, ha nem öltözködik kihívóan!
  • 1363
    McCain trottyos vénember, nem vette be a bogyóit, és ezért összevissza beszél. Emelje fel mindkét kezét a feje fölé, ha ez esetleg nem így van, ha-ha-ha! (Háborús sérülése miatt McCain erre képtelen.)
  • 1185
    Goodfriend úr, mik ezek a színes, mintás nyakkendők, amilyet rendes férfi nem hord? Mit keresett ott a Pride-on? És az André igazi vagy csak művésznév? És nem akarna esetleg mégis hazamenni?!

Rovatok