Index Vakbarát Hírportál

Facebook-kommentelőket és megosztókat jelent fel Tata

2014. december 19., péntek 20:09

A tatai önkormányzat olyan facebookosokat jelent fel, akik megosztottak egy információt. 

A tatai önkormányzat honlapjára feltöltött írás szerint - amelyre a 444 hívta fel a figyelmet - többen nem átallottak egy „Dr- Kiss Andor profilnevű felhasználó által az Önkormányzat és a Hivatal munkáját rosszindulatú, valótlan tényállításokkal teli felhívást" megosztani. Abban az írásban azt állítják, ezt csak kisbetűvel, félve merjük leírni:

Az is kiderül az önkormányzat közleményéből, amelyet Hunyáné Izsáki Zsuzsa kommunikációs referens jegyez, hogy  a város 2000. júniusában eladta a Wágner házat. Szerintük a piaci ár kétszereséért, „azóta az ingatlan négyszer cserélt gazdát, mire a mostani tulajdonoshoz került. A mostani tulajdonos olyan korszerű felújítást végzett az épületen, hogy abban az orvosi ügyelet, a védőnői és az iskola egészségügyi ellátás kiválóan, költségtakarékosan üzemel.”

Bár nem derül ki, hogy Dr Kiss Andor ezzel szemben mit állít az elherdáláson kívül, de az önkormányzat visszautasítja a felhívásban szereplő rosszindulatú és félrevezető állításokat!

És akkor jöjjön 2014 legkommunistább mondata: A vezetés azért, hogy a tataiakat tovább ne tudják félrevezetni, feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, és mindazokkal szemben, akik ezt a felhívást megosztották és az ahhoz fűzött kommentjükkel hozzájárultak annak terjesztéséhez és a további súlyos félrevezetéshez.

Mert nem tűrik, nem tűrhetik tovább a tataiak érdekében „az ilyen jellegű, eleve rossz szándékú híreszteléseket, megtévesztő facebook bejegyzéseket, és egyéb kommenteket."

Rovatok