Index Vakbarát Hírportál

Filmekbe illő rendőri hajsza az M5-ösön

2015. január 7., szerda 09:11

Megkísérelte leszorítani az őket követő rendőrautót és kannákat dobált az útra az a két menekülő férfi, akiket végül a 4-es számú főúton fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök szerdára virradó éjjel, írja a police.hu.

A rendőrségre kedden éjszaka érkezett bejelentés autólopásról. A bejelentő elmondta, hogy teherautóját Kecskemétről, a Géza fejeledelem útjáról vitték el ,és az autóval az M5-ös autópálya irányába tartanak.

Az autópályára felhajtó rendőrök meg is találták a Budapest irányába tartó teherautót, követni kezdték, majd sikeresen elé kerültek. Eközben a lopott teherautóban ülő két férfi megpróbálta leszorítani az őket követő járőrautót, ami eközben meg is sérült. Ezután különböző tárgyakat, olajos és benzines kannákat dobáltak ki az ablakon, hogy akadályozzák a rendőröket.

Ceglédbercelen útzárat csináltak a rendőrök, hogy megálllítsák a teherautót, de az félrelökve egy randőrautót továbbhajtott. A kecskeméti rendőrök végül a 4-es számú főút 32-es kilométerszelvényénél elfogták a teherautót vezető 26 éves érdi férfit és utasát a 21 éves szintén érdi lakost.

Rovatok