Index Vakbarát Hírportál

Exkluzív étterem nyílhat a Meki helyén Pécsen

2015. január 21., szerda 10:52

A Pécs Ma úgy tudja, hogy mindössze egy pályázat érkezett a  McDonald's által használt ingatlanrész bérleti jogára a január 16-ai határidőig. Ahogy azt megírtuk, január elején bezárt a gyorsétterem, mivel átköltöznek a pécsi Árkád bevásárlóközpontba. A főtéren, a városháza aljában lévő Meki sok embernek szúrta a szemét.

A pécsi lap szerint megnyugodhatnak a kedélyek, ugyanis információik szerint a jó nevű Jókai Bisztróhoz köthető tulajdonosi kör által vitt gazdasági társaság működtetné tovább a helyét. Lovász István jegyző a lap megkeresésére csak annyit mondott, hogy volt érvényes pályázat, a gazdasági bizottság javaslatára a polgármester dönt majd az ügyről. Kocsis József, a Jókai Bisztró tulajdonosa a lapnak az eredményhirdetésig nem kívánt nyilatkozni, de annyit elárult, hogy szakmai hátteret biztosít a pályázó társaságnak.

A pályázati kiírás szerint a 448 négyzetméteres üzlethelyiségre 15+5 évre lehet bérleti jogot szerezni havi 1,1 millió + áfáért. Az épületbe egy új, Pécs belvárosához méltó, exkluzív étterem üzemeltetőit várják.

Rovatok