Index Vakbarát Hírportál

Utópisztikus élményparkot tervez a Hell

2015. február 26., csütörtök 21:44 | aznap frissítve

Az energiaitalokat gyártó Hell cégcsoport új üzletággal bővül, és fel akarja építeni Miskolctapolcán az Avalon élményparkot - jelentette a cég.  A tervek szerint Miskolctapolcán, egy öthektáros területen épül fel a látványképeken és a -videón látható Avalon családi, szórakoztató- és élménypark.

Végső formájában 2015 októberére készül el a komplexum a 32 szobával és 3 lakosztállyal rendelkező hotellel, 15 kétszintes rönkház apartmannal, és 80 fős étteremmel.

Az első, május végéig tartó ütemben elkészül az erdei pályával rendelkező elektromos Hell Kart Ring, a 2500 négyzetméteres, egyedi maja dizájnnal készült Maya Játszópark, a Sörkert, a Konferencia központ és a műfüves futsallpálya is. A fák közötti játszóparkban ügyességi, mászó- és ugráló elemek, csúszdák lesznek majd.

Azért nevezték el Avalonnak, mert Avalon egy legendás, utópisztikus sziget, ami Artúr király legendájában szerepelt, és ahol mindenki boldog, sokszor Atlantisz szigetével szokták azonosítani - írják a közleményben. 

Avalon Park

A Hell korábbi tervei közt szerepelt a Miskolc melletti, szikszói Forma1-es pálya, a Hell Ring megépítése hatmilliárd forintból, de úgy tudjuk, abból a beruházás mégsem készült el.

Rovatok