Index Vakbarát Hírportál

Kéne 286 millió forint?

2015. március 1., vasárnap 18:49

Kihúzták a hatoslottó-számokat. Ezeket:

Ne kapkodjon a szelvény után, nem lett telitalálatos; sebaj, jövő héten lehet újra próbálkozni a 286 millióért. Ennyi pénzből egyébként öt éve nyolc magyarországi kistelepülésen – Barabáson, Beregdarócon, Hetefejércsén, Mátyuson, Olcsván, Tákoson, Tiszakerecsenyen és Tiszaviden – ki lehetett építeni a szélessávú internethez szükséges hálózatot, de ilyenre kevesen költenek lottófőnyereményt. Ennyiből viszont pont futja a világ legmenőbb vezethető robotjára.

Öttalálatos szelvényekből most is összejött 28 darab, ők 571 310 forintot vihetnek haza. Ennyiből pont kijön egy Navigator TXC diagnosztikai interfész egység OBD Log diagnosztikai adatrögzítővel, úgyis pont most akart egyet venni, nem? Nem? Hát akkor vegyen akciós jacuzzit, valahol ennyiért árulják, és még egy fagyira is marad.

(Egyébként ha ilyen könnyen eltalálnak öt számot, nem inkább az ötös lottóval kéne próbálkozniuk?)

A négytalálatos szelvényekért 7810 forint jár. Tudja, hogy tavaly átlagosan ennyit költött egy magyar állampolgár az interneten? Szóval hajrá, és verje el az első szembejövő tárgyra az Ebayen. Va banque!

Három találatért 1525 forint jár. Ennyiért lehet kapni fél liter Beregi körte nevű szeszes italt, illetve egy autórádió-kiszedő villát. Azt már ön dönti el, hogy berúg, vagy kiszedi a rádiót, de a kettőt lehetőleg ne csinálja egyszerre, még akkor se, ha két hármasa is volt.

Rovatok