Index Vakbarát Hírportál

Bíróság elé állítják a rendőrt, aki táborokban csábította el kiskorú áldozatait

2015. március 12., csütörtök 09:45

Hamarosan bíróság elé állítják azt az egykori bonyhádi főrendőrt, aki a vád szerint megerőszakolt egy 13 éves kislányt, írja a Blikk. A férfi bűnmegelőzési táborokban tartott előadásokat, ott ismerkedett meg áldozataival. A bíróság az első tárgyalásra hat kiskorú lányt idézett be, akiknek az egykori alezredes udvarolt.

Az 50 éves K. Józsefet a rendőrök 18 éves szeretője mellől, az ágyból vitték el. A lapnak nyilatkozó Nóri szerint a rendőr már akkor le akart feküdni vele, amikor még csak 16 éves volt, de ő nem engedett neki, csak nagykorúsága után. A lány szerelmes lett a nála 32 évvel idősebb férfiba, odaköltözött a házába, hozzá akart menni feleségül, el is jegyezték egymást. A lány a kihallgatásán szembesült azzal, hogy a férfi más lányokat is zaklatott, és egyiküket meg is erőszakolta.

K. József tagadja, hogy megkörnyékezte volna a lányokat. Apja a lapnak ugyanakkor azt mondta, hogy ő maga is furcsállta, hogy fia rendszeresen ruhát, fehérneműket vásárolt azoknak a kislányoknak, akiknek éveken át bűnmegelőzési táborokat szervezett.

Rovatok