Index Vakbarát Hírportál

Megöltek egy 22 éves nőt Pocsajon

2015. március 12., csütörtök 06:29 | aznap frissítve

Szerdán este fél nyolc körül holttestet találtak egy autóban a rendőrök Pocsajon, írja az MTI. Az orvosszakértői vélemény szerint a 22 éves nőt megölték.

A rendőrök a kocsi közelében elfogtak egy férfit. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a 45 éves M. Sándort. A férfi helyi lakos. Várhatóan előzetes letartóztatásba is fog kerülni.

2012-ben 113 gyilkosság volt az országban, míg 2013-ban már 138, vagyis 2,6 naponta öltek meg valakit. Az elmúlt három hétben feltűnően sok gyilkosság volt, átlagban minden másnap megöltek valakit.

Február 24-én Cserdiben, Budapesten és Szentgálon is történt gyilkosság.  Három nappal később Budapesten találtak holtan egy idős nőt. Március 6-án  Oroszlányban  egy nő ölhette meg élettársát, míg Ivádon egy  18 éves lányt öltek meg . Másnap Tiszaföldváron találtak holtan egy férfit és egy nőt: vélhetően a férfi  megölte élettársát , majd öngyilkos lett. Március 9-én egy dunaújvárosi férfi holttestét találták meg otthonában: a rendőrség szerint a férfit megölték. Rá két napra egy férfi holttestét találták meg az utcán a XV. kerületi Nádastó parkban, a közeli házban pedig élettársa holttestét. A nő bűncselekmény áldozata lett, a férfi pedig vélhetően kiugrott az ablakon.

Rovatok