Index Vakbarát Hírportál

Megerőszakolta tinédzser lányát, közös gyerekük született

2015. március 19., csütörtök 08:38

Megerőszakolta nevelt lányát egy férfi Kisteleken. A lány 15 évesen, az első erőszak után teherbe esett, tavaly januárban egészséges kisfiúnak adott életet. F. István rávette nevelt lányát, hogy mást nevezzen meg apaként. A lány a szörnyűségekről először múlt héten beszélt egyik barátnőjének, az esetről a Délmagyarország számolt be.

F. István még 1999-ben lépett élettársi kapcsolatba a lány anyjával, és magához vette az akkor még 18 hónapos kislányt. Élettársával három közös gyereke születetett. Nevelt lányát először 2013-ban erőszakolta meg, ebből született a későbbi gyermek. Az erőszakoló ezután rávette nevelt lányát, hazudja azt, hogy egy azóta halálos motorbalesetet szenvedett fiú a gyermek apja. A nevelőapa tavaly júliusban ismét a tanyán, majd decemberben a Tápai utcai házban újfent megerőszakolta nevelt lányát, és mindkétszer megfenyegette: ne beszéljen a történtekről. 

A lány végül egy barátnőjének elmesélte, mi történt, a barátnő értesítette a rendőrséget. A rendőröknek a férfi bevallotta, hogy lefeküdt a lánnyal, de az erőszakot tagadja. F. István ellen 18. életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt eljárást indítottak.

Rovatok