Index Vakbarát Hírportál

Furgonba tuszkoltak egy nőt Budapesten

2015. március 31., kedd 18:54

A Hír24 információi szerint kedd délután megtámadtak egy nőt a Szerencs utcában: egy furgon fékezett le mellette, a sofőr betuszkolta a kocsiba, és megpróbálta megerőszakolni, már félig le is tépte a ruhát róla, de a nő lefújta gázspray-vel, és így sikerült elmenekülnie.

A lap úgy tudja, hogy a rendőrök elfogták a támadót, akinek a furgonjában bilincset, láncot, ragasztószalagot, hamis rendszámot, takarót és női ruhákat találtak.

A BRFK este fél kilenckor közleményt adott ki az esetről. Eszerint a nyomozás aktuális adatai szerint kedden délután három óra körül a Szerencs utcában egy fiatal nőt egy férfi betuszkolt egy furgonba, "eddig ismeretlen okból". Az első információk szerint sérülés nem történt. A BRFK közleménye megerősíti, hogy  a rendőrök a férfit a helyszínen elfogták.

Az ügyben a XV. kerületi rendőrkapitányság személyi szabadság megsértésének gyanújával indított eljárást. Nemi erőszak kísérletet a BRFK-közlemény nem említ.

Az ügyben korábban küldtünk kérdéseket a rendőrségnek, rákérdeztünk a furgonban állítólag talált tárgyakra is, de azt a választ kaptuk, hogy "a nyomozás érdekeire tekintettel a folyamatban lévő eljárásról egyéb információ nem közölhető".

Rovatok