Index Vakbarát Hírportál

Leszúrták, és feldarabolták Domát

2015. május 21., csütörtök 21:20

Szamarat lopott M. János Lászlóné, Sz. Ferenc, V. Sándor és J. József május 9-én Tatabányán - számolt be a Kisalföld.hu, ami sokkoló fotókat is közölt az esetről. A Doma nevű állatot tatabányai háza elé kötötte ki gazdája aznap, hogy friss füvet ehessen. A gyanúsítottak leszúrták a magára hagyott állatot. A szamarat  M. János Lászlóné házába vitték, ahol feldarabolták. A hús egy részét a hűtőbe tették, amit az asszony lakásában tartott házkutatáson találtak meg másnap.

Az 53 éves M. János Lászlóné és az 59 éves Sz. Ferenc gyanúsítottak a kihallgatásán tagadták a szamárlopást, azt mondták, sejtelmük sem volt arról, hogy kerülhetett M. János Lászlóné frizsiderébe.

Két társuk, a 25 éves V. Sándor és a 42 éves J. József gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a tettet. V. Sándor emellett elmondta a nyomozóknak, hogy J. Józseffel május 8-án két hétvégi házba is betörtek. Az egyikből nem vittek el semmit, a másikból a tulajdonos pénztárcájával és irataival távoztak. V. Sándort és J. Józsefet a szamárlopás mellett további egy rendbeli lopás és egy rendbeli egy rendbeli lopás kísérlete elkövetésével gyanúsítja a rendőrség.

A gyanúsítottakat kihallgatásuk után őrizetbe vették, és elrendelték előzetes letartóztatásukat.

Rovatok