Index Vakbarát Hírportál

Dögkút mellé ásta el a volt szeretőt a házaspár

2015. június 3., szerda 14:11

A Baon.hu olvasói beszámolója alapján azt írja, hogy kedd délután a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai ellepték a Bács-Kiskun megyei Borota községet, a hatóság emberei egy eltűnt asszonyt kerestek. A nő félig meztelen holttestét a dögkút mellett elásva találták meg.

A falubeliek szerint az 50 év körüli nő egy 30 év körüli férfival és annak gyerekeivel költözött a faluba a Dunántúlról. Nem sokkal később megjelent a férfi 20 év körüli felesége is, a pár pedig újra összejött. A szeretővel viszont, aki ezután állást és albérletet keresett, kegyetlenül bántak, bántották, csicskáztatták. A házaspár gyakran együtt ivott egy börtönviselt férfival, a feltételezések szerint egy ilyen este után verhették meg a nőt annyira, hogy belehalt sérüléseibe.

A megyei rendőrség a lap kérdésére csak szűkszavú közleményben reagált, mely szerint nyomozást indítottak halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, mellyel három embert gyanúsítanak, kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

A Baon.hu szerint a házaspár négy gyermekét - akik közül a legidősebb még általános iskolák, a többiek pedig óvodába járnak - kedden ideiglenes állami nevelésbe vették.

Rovatok