Index Vakbarát Hírportál

Késelés volt a 4-6-os vonalán

2015. június 11., csütörtök 20:59

Pótlóbuszok járnak a 4-es, 6-os vonalán a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között, írja a BKK. A BKK hatósági intézkedésre hivatkozik.

Az Origo egyik helyszínen tartozkodó munkatársa véres kezű férfit lát a síneken. Megkerestük a BRFK sajtóosztályát, ők azt ígérték, hogy hamarosan tájékoztatnak.

Frissítés: A rendőrség tájékoztása szerint 8 óra 10 perc környékén a a Széna tér és a Mechwart liget megálló közötti szakaszon szóváltás alakult ki több személy között, majd egyelőre ismeretlen körülmények között két férfi szúrt sérülést szenvedett.

A 4-es, 6-os azóta már zavartalanul közlekedik, a BRFK nyomozói pedig megkezdték a szemlét és az adatgyűjtést a helyszínen az ismeretlen elkövetők felkutatására.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát is kerestük, ők későbbre ígértek tájékoztatást.

Az egyik szemtanú azt írta nekünk, hogy a sérült férfi hasán volt egy mély vágás, valószínűleg sok vért veszthetett és a járókelők, illetve egy autós próbált segíteni, amíg megérkeztek a mentők.

A Mechwárton lakom. Szerintem pár perccel azután sétáltunk a villamoshoz, hogy a fiút megszúrták. Mikor odaértunk járókelok szorították papírzsepit a sebére. A hasán volt, egy elég mélynek tűnő vágás. A rendőrök épp akkor értek oda és probálták kideríteni, hogy mi törtnt. Egy másik, idősebb srác próbálta magyarázni "idejött és megszúrta... oldalról". Közben a sérült fiúba próbáltak önteni a lelket, meg ébren tartani. Szerintem elég sok vért vesztett. Ekkor érkezett egy lány elsősegelyes táskával, egy személyautóbol pattant ki, majd kb. 2 perc mulva jöttek a mentők.

Rovatok