Index Vakbarát Hírportál

NEM volt késelés a Nyugatinál

2015. június 20., szombat 13:39

Több olvasónk is azt írta, hogy egy tegnapi, Budapest Nyugati tér közeli buliban késelés történt. Képeket mellékeltek, amin az látható, ahogy rengeteg rendőrautó áll egy szórakozóhely előtt, illetve nagy az utcán a tömeg. A buli Facebook-oldalán is elkezdett a kommentekben terjedni a rémhír, megkérdeztük a rendőrséget, kiderült, nem történt semmi ilyesmi.

Ami viszont volt a levelek, kommentek és fotók alapján: elégedetlen tömeg. Sokan írták, hogy a buliba éjfél után lehetetlen volt bejutni, 2-300 fős tömeg szorult ki, mert a hely megtelt. Olyanok is, akiknek volt elővételi jegyük, a bejáratnál azonban ez nem érdekelte a biztonsági embereket. A beszámolók szerint bent már nem igazán bírt a klíma a tömeggel.

A kint várakozók között elterjedt, hogy késelés történt, azért kellett mentőt hívni, mások azt állították, egy lány lett rosszul. A kérdéseinkre a rendőrség azt válaszolta hogy hajnal egykor a buli helyszíne előtt járöröző rendőröknek feltűnt egy 2-300 fős tömeg a járdán, ezért megálltak, hogy megnézzék, mi a helyzet. Kiderült, mindenki a bulira szeretne bejutni, de az megtelt. Viszont elterjedt a hír, hogy odabent valakit megkéseltek.  A rendőrök körülnéztek, és megállapították, hogy ez nem igaz. „A várakozó fiatalok valamivel 3 óra előtt rendbontás nélkül hazamentek, az esettel kapcsolatban rendőri intézkedésre nem került sor" − írják.

Rovatok