Index Vakbarát Hírportál

Egy műanyag láda sarka került elő a sonkából

2015. június 22., hétfő 09:16

A Spar egyik szegedi, Tápai utcai üzletében vásárolt csirkemellsonkát a Délmagyar egyik olvasója, ám nem várt meglepetések érték. A vásárló egyben kért 40 dkg-ot a sonkából, amit az eladó egy új rúdból vágott le. Ekkor bukkant elő a műanyag láda sarka, amit nem mért le az eladó, csak „ironikusan megjegyezte, legközelebb egy egész ládát tesznek bele”.

A vásárló hazavitte a sarok nélküli sonkát, majd mikor az unokájának készített volna uzsonnát, érte az újabb meglepetés: egy két cm hosszú vékony csontszilánk és további ládadarabok kerültek elő a húsból. A folytatásról nem írt a lap, de reméljük, az unoka szendvicsébe több idegen tárgy nem került.

„Cégünk megkezdte a belső vizsgálatot a kérdéses termék (Her-Csi csirkemell sonka) minőségi hibájával összefüggésbe hozhatóan, melynek során felvettük a kapcsolatot a termék gyártójával. A termékhibával szembesülő vásárlónktól pedig ezúton kérünk elnézést és egyúttal arra is kérjük, hogy fáradjon vissza abba az áruházba, ahol a terméket vásárolta és kollégáim készséggel vissza fogják adni neki a termék árát!" - írta a Spar az Indexnek cikkünk megjelenése után.

Rovatok