Index Vakbarát Hírportál

Tél tábornok megvakarja a seggét

2015. szeptember 6., vasárnap 18:46

A hét elején lehűlés jön, hűvös lesz a hajnal. Hétvégére fokozatosan visszamelegszik az idő.

Hétfőn többfelé őszies időre számíthatunk a változóan felhős időben.  Északon, északkeleten és délnyugaton elszórtan egy-egy zápor is előfordulhat. Sokfelé élénk, erős lesz az északnyugati, nyugati szél. Hajnalra délnyugaton pára, köd is kialakulhat. Reggel 6 és 12°C, napközben 16 és 21°C között alakul a hőmérséklet, írja az időkép.hu

Kedden is több órára kisüt a nap, az időnként megnövekvő gomolyfelhőzetből viszont csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor. Többfelé még élénk lehet az északnyugati szél. Hűvös lesz a hajnal, 5 és 10°C közé csökken a hőmérséklet, napközben pedig 17-22 fok várható. 

Szerdán a változóan felhős időben elsősorban az ország északi felén kell számítani ismét záporok kialakulására. A hűvös hajnalt követően 16 és 22 fok közé melegszik délutánra a levegő.

Csütörtökön és pénteken napközben újra megjelennek a gomolyfelhők, csütörtökön elsősorban északon, északkeleten, pénteken máshol is kialakulhat futó zápor. Az átlagosnál picit hűvösebb, 18 és 23 fok közötti maximumokra van kilátás délutánonként.

Rovatok