Index Vakbarát Hírportál

Nettó 3 milliót kap, aki tud róluk valamit

2015. október 13., kedd 12:16

Emberölés miatt folytat nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettesek ellen. 2014. augusztus 31-re virradóra bejutottak egy Kunszállás külterületén található tanyára és az ingatlanban bántalmazták az ott lakó belga házaspárt, akik ennek következtében életüket vesztették.

A rendőrség 2015. január 10-én nettó kétmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amit most nettó 3 000 000, azaz hárommillió forintra módosítottak.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amik segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon. 

Rovatok