Index Vakbarát Hírportál

Elfogták a szombati ceglédi ámokfutót

2015. október 18., vasárnap 07:42

Valószínűleg élete legpocsékabb, de legalábbis legmozgalmasabb napja volt a szombati – legalábbis eddig – a 18 éves T. Róbert albertirsai lakosnak; bár valószínű, hogy ezután még lesznek rosszabbak is. A rendőrség közleménye alapján T. napját körülbelül így lehet rekonstruálni:

Hajnali fél négykor a ceglédi vasútállomáson vitába keveredett egy albertirsai férfivel. A szóváltásból bunyó lett: a férfit, amikor éppen jegyet vett egy automatánál, T. elgáncsolta, majd amikor az földre került, többször megrúgta; az könnyű sérüléseket szenvedett.

Nagyjából negyven perccel később Cegléd egyik utcájában támadt rá egy nőre. Hátulról ugrott rá, a földre vitte. Ott dulakodni kezdtek, majd a földre szorította a nőt, akinek sikerült ugyan felállnia, de ekkor ismét elkapta és a falhoz nyomta, megfogta a nyakát és csókolgatni kezdte. „Ezt követően megrángatta a sértettet, akiről a kabátját is letépte és azt mondta neki, hogy szexuális kapcsolatot akar létesíteni vele. A nő végül kiszabadult, és el tudott menekülni a helyszínről“ – írja a rendőrség.

A ceglédi járőrök rövid időn belül elfogták T. Róbertet, akit kihallgattak, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását

Rovatok