Index Vakbarát Hírportál

Vásárolnia kell ma? Van egy jó hírünk: rengeteg bolt van nyitva

2015. november 22., vasárnap 06:50

Karácsony közeledtével egyre több bolt használja ki a vasárnapi nyitva tartás lehetőségét. November 22-én is rengeteg bolt, áruház és bevásárlóközpont lesz nyitva: az Auchan, az Aldi, a Media Markt és az Ikea is több üzletét is megnyitja.

A Mindenar.hu készített egy listát a boltokról és termelői piacokról, ahová most vasárnap is mehetünk bevásárolni.

Az Aldi a vasárnapi boltbezárások óta nem nagyon kivételezett az üzleteivel, de most hat (siófoki, gárdonyi, keszthelyi, balatonlellei, balatonfüredi, tapolcai) üzlet kivételével valamennyi Aldiban lehet majd vásárolni. Az összes, nyitva tartó Aldi listáját a Mindenar.hu térképén tüntették fel. Ezek az üzletek biztosan nyitva lesznek:

A Media Markt a múlt héten egy boltját nyitotta ki, de vasárnap már kettőt fog:

Az Ikea budapesti és budaörsi áruházai is nyitva lesznek:

Az Auchan három üzlettel várja a vasárnapot:

A Sparnak hét üzlete van, amik minden vasárnap nyitva vannak, de most további héttel bővítik a hétvégi kínálatot:

A benzinkutas boltok, ahogy minden vasárnap, úgy most is nyitva lesznek. Az OMV-nek több mint 40 benzinkútján üzemel Spar Express. A Tescónak két egysége van a Shell-töltőállomásokon. A Mol a Fresh Corner-üzletekkel várja a vásárlókat. A martonvásári Agip-kúton (Bajcsy-Zsilinszky út 31.) egy Coop működik. 

A nyitva tartó Spar Expresszek:

A nyitva tartó Fresh Cornerek:

A nyitva tartó Tesco Expresszek:

A nyitva tartó Coop Express:

A Mannának és a Roninak a főváros frekventált részein vannak nyitva tartó üzletei. Az itt felsorolt boltok az online adatok szerint minden vasárnap nyitva vannak:

A CBA a következő boltokat tartja nyitva:

Ezek a Reál-boltok is nyitva lesznek:

A Coopnak is rengeteg boltja tart nyitva vasárnap, de ezekről nincs pontos lista. A cég azt javasolja a vásárlóknak, hogy érdeklődjenek (például telefonon), nyitva van-e az adott üzlet. 

Rovatok