Index Vakbarát Hírportál

A három legjobb pillanat Rétvári Bence ATV-s Ákos-ügyi interjújából

2015. december 18., péntek 00:32 | aznap frissítve

Rétvári Bence KDNP-s képviselő Kálmán Olgával beszélgetett csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A téma a telekomos, ákosos szerződésfelbontós adok-kapok volt. Nagyon nehéz dolgunk volt, mert az interjú tele van remek pillanatokkal, de azért összeszedtük a három legjobbat. 

A szerelemről szóló dalai

Rétvári Bence azt fejtegette, hogy  Ákos egész munkásságát kell nézni, a szerelemről szóló dalait, az életét a feleségével és a gyerekeivel. Ez alapján látni, hogy a vádaknak nincs semmi alapjuk. Kálmán Olga ekkor rákérdezett, hogy mi alapján lehet azt tudni, hogy Ákos családi élete ilyen hibátlan lenne. „Ön ilyen Ákos-kutató?” – kérdezte Rétváritól.

muveszete

 

Mennyibe kerül?

Kálmán Olga egy másik kérdésében azt feszegeti, mennyibe kerül a szerződések felbontása, mire Rétvári azt feleli, hogy ezeket meg fogják vizsgálni. Kálmán erre szembesíti Rétvárit azzal, hogy egy már meghozott döntésről beszélgetnek.

mennyibekerul

Támadás 

"Azért támadják Ákost, mert az értékvilága nem liberális értékvilág" - mondta Rétvári, aki szerint keresztény, konzervatív értékvilága miatt kötöttek bele Ákosba. Kálmán erre visszakérdezett, hogy az a mondat, hogy a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak, az melyik keresztény értékrenddel kapcsolható össze. Rétvári ekkor különféle kormányzati intézkedésekről kezd beszélni.

ertekrend

A teljes interjút ide kattintva éri el.

Rovatok